اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/گلستان مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی گلستان ضمن ارائه راهکارهای مناسب برای مقابله با ،ت سوسک سیاه در مزارع گندم گفت: آفت سوسک سیاه گندم بیش از 5 هزار هکتار از اراضی استان را تهدید می کند.
کیانوش حق نما با اشاره به اینکه سوسک سیاه گندم مهمترین آفت گندم و جو در گلستان است افزود: اگر کشاورزان سال گذشته در مزارع جو و گندم خود این آلودگی را مشاهده کردند امسال تناوب کشت را رعایت کنند ، در غیر اینصورت حتما بذر گندم را قبل از کشت با سموم توصیه شده ضدعفونی کنند.
وی افزود: مناسبترین روش کنترل آفت، ضدعفونی بذر با سموم «گائوچو» به میزان 2 تا 2.5 در هزار ws70 درصد ایمیداکلوپرید و «کروزر» به میزان 1.5 در هزار fs35 درصد تیامتوکسام است.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: لارو این آفت از ریشه، طوقه نازک و برگ های گیاه تغذیه می کند و برگ های گیاه را بدون قطع کردن به داخل لانه کشیده و برگ ها به صورت جویده و مچاله شده زیر خاک مشاهده می شود.
این مقام مسئول گفت: اگر کشاورزی بذرهای خود را سمپاشی نکند در مرحله پنجه زنی باید برای در امان ماندن از آفت سمپاشی انجام دهد.
حق نما تصریح کرد: توصیه می شود با دیدن اولین علائم خسارت (وجود یک تا سه لارو در هر متر مربع خاک تا اواسط پنجه زنی) نسبت به مبارزه شیمیایی با یکی از سموم «فوزالون» EC35 درصد به میزان 1.5 تا 2 لیتر در هکتار و یا «ایمیداکلوپراید» SC35 درصد به میزان 250 سی سی در هکتار اقدام شود.
حق نما اضافه کرد: اگر این آفت پس از مرحله پنجه زنی مشاهده شود نیاز به سم پاشی ندارد.
وی اضافه کرد: کشت گندم بر اساس شرایط جوی تا پایان آذر در استان ادامه دارد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}